Search
Generic filters

Začněte nový školní rok úspěšně.

4 minuty

Školní rok opět začal a s ním přichází výzva vrátit se zpět do školního tempa. Poradíme vám, jak to zvládnout s nadhledem!

Čaj na paměť

Soustředit se může být někdy náročné, proto je dobré si pomoci přírodními doplňky. Skvělé jsou například čaje s ginkgo bilobou, které podporují koncentraci. Pokud si čaj dochutíte, máte navíc skvělý nápoj během svačiny. Skvělý výběr mají v lékárně BENU.

Škola hrou

Pro lepší organizaci je užitečné psát si zápisky do hezkých sešitů, které vás motivují. A proč si při učení neužít i trochu zábavy? V prodejně Albi najdete nejen parádní školní potřeby, stylové kelímky, ale i zábavné hry Kvído, díky kterým se děti učí hravě.

Veselé svačiny

A protože svačiny jsou důležité, v prodejně Tescoma naleznete skvělé svačinové boxy, stylové láhve na pití a spoustu dalšího, co vám usnadní každodenní školní rutinu. Zastavte se a vyberte si z bohatého výběru.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content