Search
Generic filters

Zvýrazněte opálení zlatavým třpytem!

Bronzové opálení už některé z nás stačily nachytat, ať už jsme se vrátily z dovolené, nebo jsme stihly využít slunečných dní u nás. Pokud máte sluníčko rády celoročně, připravili jsme pro vás tipy na produkty, které vaší čokoládovou barvu prodlouží o několik měsíců. 

Oleje se třpytkami, díky kterým budete za nepřehlédnutelné divy  

 

Pokud jste nadšené do kosmetických produktů zdůrazňujících opálení, pak vás určitě osloví největší evergreen od značky Nuxe, olej se třpytkami. Pro ty, které se olejíčkům vyhýbají kvůli mastnější konzistenci, máme dobrou zprávu. Tento olej se okamžitě absorbuje. Nemusíte tedy dlouho po jeho nanesení čekat minuty, než se oblečete.  Olej totiž na oděvu nezanechává nevzhledné skvrny. Plusem je multifunkčnost tohoto produktu, protože není určen jen na tělo, ale i do vlasů. Potěší vás vůně vanilky, magnólie a pomerančovníku. 

 

Tělová kosmetika se třpytivým efektem 

 

Pokud jste ještě nestihly nachytat letní bronz, pak můžete využít službu samoopalovacích krémů, které vám k olivově zbarvené pokožce dopomohou během pár dní. Leckterá z nás se může obávat nežádoucích fleků a nevábné vůně, která je se samoopalovacími přípravky spojena. Tělová emulze od značky Balea, jejíž produkty zakoupíte ve všech DM drogeriích, zanechá rovnoměrný bronzový nádech a navíc pokožce dodá celkovou hydrataci. Protože i naše pleť dostává v parných dnech dost zabrat, bude zaručeným pomocníkem rozjasňující fluid od Dermacolu, který pleť sjednotí a postará se o zdravý vzhled vaší tvářičky. Můžete jej použít i na tělo, například na dekolt, kde je mimo jiné pokožka nejvíce namáhána. 

 

Dekorativní kosmetika dodá glanc 

 

Nebojte se v letních měsících experimentovat a sáhnout po výraznějších prvcích v dekorativní kosmetice. I zde by mělo ale platit, že méně je někdy více. Pokud budete volit výraznější rty, pak stačí oči jen nalíčit řasenkou. Čeká-li vás večerní akce v koktejlkách nebo párty, pak můžete sáhnout po korálovém lesku na rty, nebo pak oranžových odstínech rtěnky, které skvěle rozzáří i váš obličej. 

 

Nezapomeňte sledovat naši letní soutěž, ve které můžete vyhrát lákavé poukazy na nakupování. Pravidla najdete zde

 

Novinky z vašeho oblíbeného nákupáku můžete sledovat ve vaší oblíbené aplikaci



Sdílejte s přáteli
Skip to content