Search
Generic filters

Zatočte s jarní únavou!

4 minuty

Jarní únava je tady! Ale nezoufejte, máme pro vás pár triků, jak s ní zatočit.

Aktivujte hormony štěstí

Pravidelná fyzická aktivita stimuluje krevní oběh, zvyšuje hladinu endorfinů (takzvaných hormonů štěstí) a pomáhá snižovat stres. Doporučený čas pohybu denně se liší podle věku a kondice jednotlivce. Obecně platí, že dospělí by měli každý den cvičit minimálně 30 minut. V prodejně D-Sport se na sportovní aktivity jednoduše vybavíte.

Doplňte vitamíny

Nezapomeňte doplnit vitamíny jako jsou vitamíny B, C a D. I nedostatek železa může způsobit únavu, takže je důležité zajistit si dostatečný přísun i tohoto minerálu. Pamatujte, že nejlepším způsobem, jak získat všechny potřebné živiny, je vyvážená strava obsahující různorodé potraviny. Ohledně doplňků stravy se můžete poradit v lékárně BENU.

Čas na odměnu

Někdy zkrátka jen potřebujeme zpomalit. Dejte si pauzu, užijte si svůj moment a načerpejte novou energii nad šálkem vynikající kávy. A sladký zákusek jednou za čas přece není žádný hřích! V Go Cafe si rozhodně pochutnáte.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content