Search
Generic filters

Proč do svého jídelníčku zařadit mořské plody? Tohle jste možná nevěděli.

3 minuty

Zahrnutí mořských plodů do svého jídelníčku může přinést mnoho zdravotních výhod a rozmanitosti do stravy. Vychutnejte si krevety a dopřejte tělu bílkoviny.

Krevety na česneku a másle

Nejen, že krevety skvěle chutnají, zároveň jsou i velmi zdravé, mají nízký obsah kalorií a obsahují minerály a bílkoviny. Příprava je navíc velmi jednoduchá. Zkuste si je připravit na másle s česnekem. Smažit je stačí 2 až 3 minuty. Na závěr můžete zakápnout šťávou z citronu. Úspěch vám zaručí kvalitní pánve, které seženete například v prodejně Orion.

Rozmanité chutě

Mořské plody můžete připravit na tisíc způsobů. Skvěle se hodí do letních salátů, ale i na grilovací párty. K příloze lze zvolit například rýži, těstoviny i quinou. Pokud se nebojíte nových chutí, zkuste se inspirovat z některých kuchařek. V prodejně Levné knihy jich naleznete spoustu.

Pozvěte se na lahodné rande

Ne každý den se nám chce vařit, a proto je vhodným řešením dopřát si delikátní večeři i oběd v restauraci. Pokud byste rádi ochutnali tradiční čínskou a thajskou kuchyni, v Červeném jablku vám připraví nejen lahodné krevety po sečuánsku. Mňam!

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content