Search
Generic filters

Podzimní peeling, za který pleť poděkuje.

4 minuty

Podzim je ideálním obdobím pro pravidelné používání peelingu. Slunce není tak intenzivní jako v létě, což snižuje riziko podráždění pleti. Poradíme vám, jak na to.

Hloubkové čištění

Peelingové masky jsou skvělým způsobem, jak oživit pleť a zbavit ji odumřelých kožních buněk. Tyto produkty čistí pleť do hloubky, podporují regeneraci pokožky a zanechávají ji svěží a zářivou. V prodejně Yves Rocher naleznete parádní výběr přírodní kosmetiky.

Chemický peeling

Existují také peelingy na bázi AHA a BHA kyselin, které působí na hlubší vrstvy pleti a jemně odstraňují odumřelé buňky. Tyto chemické peelingy jsou skvělé pro zlepšení textury pleti, vyhlazení jemných vrásek a zlepšení vzhledu pigmentace. Nezapomeňte i na následnou péči. Výběr mají v drogerie Dm.

Připravte pokožku

Před použitím peelingu je důležité pleť důkladně očistit, aby se odstranily nečistoty a připravila se na hloubkové ošetření. Skvěle vám k tomu poslouží čistící gely nebo pleťové vody, které zbaví pleť nadbytečného mazu i make-upu. Doporučit můžeme pleťovou vodu z řady Sedmikráska z prodejny Manufaktura.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content