Search
Generic filters

3 tipy do vaší sbírky letních vůní

K létu neodmyslitelně patří slunce a voda. Pokud si vybíráte vůně podle ročního období, zajisté by tyto elementy neměly chybět ani ve vaší letní vůni. Poohlédli jsme se v parfumerii Marionnaud po letních vůních, které vám letní paprsky a vůni mořského vzduchu budou ještě dlouho připomínat. 

Aqua Allegoria od Guerlain: Na chuť si v této zahradě vůní přijde každý!

 

Francouzská značka Guerlain je ikonou ve světě krásy, vůní a dekorativní kosmetiky již od 19. století. Pokud hledáte přirozené a lehké vůně připomínající slunečné dny a rozkvetlou zahradu, pravděpodobně vás zaujme právě inovovaná kolekce vůní Aqua Allegoria. Stejně jako u předchozích vůní vychází inspirace z romantických příběhů a dalekých cest. Jedním z našich favoritů se stalo spojení mandarinky a bazalky. Smyslná vůně mandarinky podpoří vaší představivost a kreativitu, zlepší vám náladu a dodá energii. Bazalka podporuje uklidnění, léčí nespavost a migrény. Spojení těchto dvou esencí přináší dokonalou kombinaci citrusů a bylinek, kdy se obě ingredience dokonale propojují.  Značka Guerlain v rámci svých kolekcí stírá i rozdíly v rozdělení vůní na dámské a pánské. 

 

Modrý nádech oceánu a zlatá hodinka: Symbolika vůní od Giorgia Armaniho

 

Jestliže hledáte parfém, který vám bude připomínat vůní i flakonem vůni oceánu a středomoří, pak určitě nesáhnete vedle s ikonickými vůněmi od Giorgia Armaniho. Ocean di Gioia v sobě nese vůni hrušek a citrusů. V srdci vůně jsou obsaženy jasmín, lilie a růže. Santalové dřevo a pižmo přináší v základu další důležité noty, které dodávají na intenzitě ostatním složkám. Ocean di Gioia je stvořená pro odvážnou a spontánní ženu, která se nebojí být stejně nespoutaná jako vlny oceánu. K létu patří i neodmyslitelně jeden z nejkouzelnějších okamžiků, a to zlatá hodinka. Barva opálené pokožky, rozevláté letní šaty a letní náušnice ve světle pozdního slunce se budou dokonale vyjímat s vůní Light di Gioia, která spojuje květy a santalové dřevo. Jasmín a bergamot, obsažené ve vůni, působí pozitivně na potlačované emoce a napětí. 

 

Pro ženy, které rády objevují dobrodružství

 

Parfémovaná voda Chloé – Nomade je tou pravou kombinací na významné události i na běžné nošení. Nomade – s sebou nese vůni dalekých a dobrodružných cest, dobrodružných výprav a spontánních rozhodnutí. Je tou pravou volbou pro svobodomyslnou, ale zároveň elegantní ženu. Omámí vás aromatem mirabelky, jejíž výraznou vůni doplní akcent frézie. Obě ingredience doprovází dubový mech, který dodá na prožitku a smyslnosti vůně. 

 

Jakého letního favorita máte mezi vůněmi vy? Sledujte nejčerstvější informace z vašeho oblíbeného nákupního centra v klubové aplikaci a nenechte si ujít zajímavé soutěže

Sdílejte s přáteli
Skip to content