Search
Generic filters

Zpříjemněte horké letní dny svým mazlíčkům. Znáte tyhle vychytávky?

3 minuty

V letních dnech je péče o naše čtyřnohé mazlíčky ještě důležitější. Zpříjemněte jim léto a udělejte jim radost těmito vychytávkami.

Léto ve znamení chladící podložky

Chladící podložka je skvělým řešením pro psy a kočky, kteří se snaží najít chladné místo na odpočinek. Tato podložka obsahuje gel, který se aktivuje teplem těla mazlíčka a udržuje ho příjemně chladným. To je neocenitelné, zejména pokud váš mazlíček trpí horkem. Zakoupit ji můžete v prodejně Pet Center.

Protihltací miska

Máte pejska, který na nic nečeká a hltá jako o závod? V prodejně Pepco naleznete šikovnou protihltací misku. Miska obsahuje uprostřed malý ostrůvek, který účinně zabraňuje hltání. Zakoupit zde můžete i kartáče a pohodlné pelíšky.

Dentální žvýkací tyčinky

Dentální žvýkací tyčinky jsou navrženy tak, aby pomáhaly udržovat zuby a dásně psa zdravé. Během žvýkání tyčinka čistí zubní plak a zbytky potravy, což snižuje riziko vzniku zubního kamene a zánětů dásní. V drogerii Dm naleznete nejen tuto tyčinku, ale i spoustu pamlsků.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content