Search
Generic filters

Znáte tyto vychytávky pro ekologický úklid?

4 minuty

Malé změny během úklidu domácnosti mohou přinést pozitivní dopad na životní prostředí. Pusťte se do ekologického úklidu s radostí! Tohle vám usnadní práci.

Úklid, který potěší vás i planetu

Čeká vás jarní úklid, ale už při pomyšlení na chemické výpary se vám motá hlava? Sáhněte v drogerii DM po ekologických alternativách z řady Denkmit Nature Pro Climate. Domov se bude lesknout a bude vonět čistotou, a to bez zbytečné chemie. Nebojte se vyzkoušet při úklidu i bílý ocet či jedlou sodou.

Šetří čas i přírodu

Pokud máte rádi čistý domov, ale zároveň nemáte čas denně brát do ruky smeták a mop, jsou pro vás ideální volbou úsporní domácí pomocníci. Budete-li při výběru věnovat pozornost i energetickým štítkům, můžete při jejich používání šetřit peníze i planetu. S výběrem vám rádi pomohou v prodejně Datart.

Staré oblečení slouží dále

Obnovte před jarní sezónou svůj šatník! Oblečení, které už neunosíte, darujte. Staré kousky můžete rozstříhat a využít je například jako hadřík na úklid. Ideální na to jsou přírodní materiály, které disponují skvělou savostí. Stylové a pohodlné oblečení z bio bavlny naleznete v prodejně C&A.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content