Search
Generic filters

Znáte tyhle menstruační pomůcky? Nebojte se je vyzkoušet.

4 minuty

V současném světě je více než kdy jindy k dispozici široká škála inovativních menstruačních pomůcek, které nabízí pohodlí během menstruace. Znáte je všechny?

Menstruační kalíšky a kalhotky

Menstruační kalíšky jsou opakovaně použitelné a jsou skvělou ekologickou volbu. Snadno se zavádějí a poskytují spolehlivou ochranu bez vytváření odpadu. Skvělou volbou jsou i menstruační kalhotky, které si zamilujete pro jejich pohodlí. V drogerii Dm naleznete všechny menstruační pomůcky.

Pohyb s mírou

Během menstruace se nemusíte pohybu vyhýbat úplně. Hlavní je poslouchat své tělo a dopřát mu, co zrovna potřebuje. Procházka na čerstvém vzduchu nebo jógová sestava určená pro období menstruace může zmírnit nepříjemné bolesti. V prodejně Alpine Pro se skvěle vybavíte i na zimní procházku.

Relaxační chvíle s knihou

Nestyďte se sáhnout po odborné literatuře, která vám poradí, jak si období menstruace co nejvíce zpříjemnit. Pokud naopak toužíte změnit myšlenky, zakoupit si zde můžete i motivační četbu nebo román. Senzační výběr mají v Knihy Dobrovský. Doporučit můžeme například knihu Červená je přece fajn.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content