Search
Generic filters

Zkuste tuhle výzvu! Uvidíte, jak dobře se budete cítit.

3 minuty

Zkuste tuhle měsíční výzvu a uvidíte, jak dobře se budete cítit. Skvělou volbou je nejen detox těla, ale i rozvoj vědomostí a odměny.

Každodenní čtení a detox

Čtení je klíčem k nekonečnému zásobníku vědomostí a inspirace. Každodenní čtení vám pomůže snížit stres. Zařaďte i detox těla, který vás očistí od toxinů a přinese vám pocit svěžesti. V prodejně Levné knihy zakoupíte motivační četbu i zdravé kuchařky.

Cvičte 15 až 30 minut denně

Pravidelný pohyb má řadu výhod, včetně zlepšení kondice, nálady a spánku. Zkuste do své denní rutiny zařadit pohyb. Světová zdravotnická organizace (WHO) doporučuje minimálně 150 minut středně intenzivní aerobní aktivity týdně pro dospělého. Pro výbavu můžete zajít do prodejny Sport Vision.

Motivujte se odměnou

Nepřehlížejme důležitost odměny za svou práci a úsilí. Během výzvy si můžeme dopřávat malé radosti, které nás motivovaly a dodaly nám sílu pokračovat. Dopřejte si tedy jednou týdně oblíbený zákusek nebo nápoj. My se například rádi odměňujeme v prodejně VIBE – bubble tea & coffee.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content