Search
Generic filters

Zkuste jarní detox. Tělo vám za tohle poděkuje.

3 minuty

Probuďte své tělo ze zimního spánku a dopřejte mu jarní detox. Poradíme vám, jak se na jarní očistnou kúru připravit. Vhodné jsou například superpotraviny i procházky.

Vhodná literatura

Jarní detox probudí organismus, posílí imunitní systém a zbaví tělo usazenin. Odměnou vám bude lepší zažívání i lepší kvalita pleti a vlasů. Zaměřit se můžete především na očistu střev. V prodejně Levné knihy naleznete mnoho knih o zdravém životním stylu za velmi příznivé ceny.

Zkuste zelené superpotraviny

Hlavním smyslem jarního detoxu je pročistit detoxikační orgány v těle. S tím vám hravě pomohou zelené potraviny, jako je například zelený ječmen a chlorella. Dbejte i na dostatečný přísun ovoce a zeleniny. Pro zdravé svačinky si můžete ovoce usušit a mít tak zdravé chipsy. Sušičku na ovoce naleznete v prodejně Eta.

Ve zdravém těle zdravý duch

Dopřejte svému tělu dostatek pohybu. Hýbejte se, ale rozumně a postupně. Začít můžete například delšími procházkami do probouzející se jarní přírody. Zkuste zařadit i dechová cvičení. V prodejně SportVision naleznete pohodlné oblečení, kterými si zpříjemníte chvíle venku.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content