Search
Generic filters

Zimní péče o vlasy. Čeho se vyvarovat?

4 minuty

Zima a teplotními výkyvy mohou být pro naše vlasy náročným obdobím. Suchost a lámání vlasů mohou být častým problémem. Naštěstí však existují jednoduché tipy, jak zachovat zdraví a krásu vlasů.

Zkuste domácí masku

O vlasy bychom měli pečlivě a s láskou dbát, a co je lepšího než se obrátit k přírodě? Zkuste jednoduchou domácí vlasovou masku. Potřebovat budete pouze 1 zralé avokádo, 2 lžíce medu a 1 lžičku kokosového oleje. Masku nechte působit zhruba 30 minut a poté důkladně opláchněte. Pro přírodní kosmetiku doporučujeme navštívit prodejnu Yves Rocher.

Nezapomínejte na olejíček

Používání těchto olejů má řadu výhod, které nejen zlepšují vzhled vlasů, ale také přinášejí zdraví do celé vlasové struktury. Ideální aplikaci oleje je na vlhké vlasy po umytí. Vlasy jsou lépe schopny absorbovat olej na vlhkém povrchu. V drogerii Dm naleznete senzační výběr olejíčků i další vlasové péče.

Pozor na schnutí vlasů

Přirozené uschnutí vlasů bez použití horkého vzduchu je šetrnější. Časté používání horkého vzduchu může vést k poškození vlasového vlákna a ztrátě přirozeného lesku. Rozhodně však nechoďte spát s mokrými vlasy! V takovém případě zvolte fén. Ve schnutím vám může být nápomocen dobře sací ručník. Skvělý výběr naleznete ve ScanQuilt.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content