Search
Generic filters

Zamilujte si sport v zimě. Vyzkoušejte tohle!

4 minuty

Norské přísloví říká, že není špatného počasí, ale pouze špatného oblečení. Nechte se tím inspirovat a vyrazte i v zimě za outdoorovým sportem.

Během ku zdraví

Běhání dle vědeckých výzkumů prodlužuje život, a to každá hodina běhu až o 7 hodin života. Běžci se tak dožívají v průměru o 3 roky více než lidé, kteří neběhají. I nejblahodárnější pohyb, kterým běh je, však vyžaduje správné vybavení. V prodejně Sport Vision naleznete velký výběr funkčního oblečení i kvalitní obuv, se kterou ulehčíte kloubům.

Vhodně zvolené oblečení

Pobyt na čerstvém vzduchu prospívá našemu mozku, zvyšuje pozornost a soustředěnost, zlepšuje imunitu i kvalitu spánku. Samozřejmě je ale třeba se vhodně obléct, jinak nám naše obranyschopnost nepoděkuje. Zimní funkční oblečení a boty pro dospělé i děti seženete v prodejně ALPINE PRO.

Pitný režim je základ

Pitný režim je důležitý. Vodu totiž potřebují všechny buňky našeho těla, pomáhá při rozpouštění i transportu živin a podílí se na termoregulaci. Velkou roli pak hraje i ve chvíli, kdy se snažíme shodit nějaké to kilo. Se sportovní termolahví ze Sportisimo, která udrží váš nápoj při správné teplotě v létě i v zimě, se pitný režim udržuje jedna radost.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content