Search
Generic filters

Zamilujte si letní piknik ve velkém!

4 minuty

Vyrazit na piknik je skvělý způsob, jak si užít volný čas a prožít nezapomenutelné okamžiky s rodinou, přáteli nebo partnerem. Vybavte se na něj a nechte se okouzlit odpočinkem v přírodě.

Pikniková výbava

Piknik je skvělou příležitostí vychutnat si čerstvý vzduch a krásu přírody. Vždy se připravte na změnu počasí. Nezapomeňte na pohodlné oblečení i sluneční brýle. Rovněž si s sebou vezměte dostatek vody. V prodejně Alpine Pro seženete nejen funkční oblečení, ale i další potřebnou výbavu.

Čtení za zpěvu ptáků

Příjemný vánek, šumění listí nebo zpěv ptáků vytvářejí příjemnou kulisu pro vaše chvíle s knihou. Zaskočte si pro poutavý román do Knihy Dobrovský a prožijte výjimečný příběh. Doporučit můžeme například knihu Tsunami, která je plná pocitů a vtáhne vás do příběhu od první stránky.

Nezapomeňte na svačinu

Co by byl piknik bez dobrého jídla? Jídlo pod širým nebem má speciální chuť a přidává do piknikové atmosféry další dimenzi. Skvělou volbou je nakrájené ovoce, zelenina i něco sladkého. V prodejně Vineco naleznete kvalitní cukrovinky, sušené plody a delikátní vína.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content