Search
Generic filters

Vzhůru za dobrodružstvím. Kam se vydat a jak se vybavit?

2,5 minuty

Nenechte se odradit chladným počasím a vyrazte na podzimní dobrodružství. Stačí se pouze dobře obléct a nezapomenout na věci, které vám zpestří chvíle odpočinku v přírodě.

Vyrazte ven pro vitamin D

Vitaminu D mohou mít mnozí z nás během zimních měsíců nedostatek. Slunce je přitom nejlepší přírodní zdroj tohoto vitamínu. Nenechte se odradit chladným počasím a vyrazte na procházku jej načerpat. V prodejně Alpine Pro naleznete nejen fleecové mikiny, které jsou pohodlné a zahřejí.

Utečte špatné náladě

Sport je bezesporu jedna z účinných možností, jak se zbavit napětí a stresu. Pohyb na čerstvém vzduchu vám zlepší náladu i spánek. Vrcholy kopců snáze zdoláte s kvalitní obuví. V prodejně Deichmann naleznete široký výběr. Rozhodně se v botách několikrát projděte, než se rozhodnete je zakoupit.

Trénujte i mozek

Podzimní dobrodružství si lze zpestřit zábavnými hrami. V prodejně Dráčik naleznete mnoho her v cestovní verzi. Během svačiny si tedy můžete zahrát například oblíbené Člověče, nezlob se! Pokud se vydáte na výlet vlakem, můžete se cestou zabavit i logickými hrami, díky kterým cesta rychleji uteče.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content