Search
Generic filters

Vyzrajte na lupy. Tohle s nimi zatočí.

3 minuty

Lupy dokáží nepěkně potrápit. Zde je několik tipů, jak se jich jednou pro vždy zbavit. Může to být však trvalý proces, který vyžaduje pravidelnou péči a trpělivost.

Vyberte vhodný šampon

Začněte tím, že si pořídíte speciální šampon na lupy, který obsahuje účinné látky jako ketokonazol, pyrithion zinek nebo selenovou sulfidu. Tyto látky pomáhají léčit pokožku hlavy a eliminovat příčiny lupů. Skvělý výběr mají v Dm drogerii, kde naleznete i bylinné vlasové vody.

Použijte speciální přípravky i vitamíny

Zkuste doplňovat svou stravu vitamíny a minerály, jako je vitamín D, vitamín E, zinek a omega-3 mastné kyseliny. Tyto látky mohou pomoci posílit zdraví pokožky a vlasů zevnitř. V lékárně BENU naleznete nejen speciální přípravky proti lupům, ale i skvělé doplňky stravy.

Pozor na fénování a stres

Stres může být jedním z faktorů, které způsobují vznik lupů. Snažte se mu proto vyhýbat obloukem. Když používáte fén na vlasy, ujistěte se, že nastavení teploty je na nižší úrovni, aby nedošlo k přehřátí pokožky hlavy. Velký výběr fénů i dalších chytrých spotřebičů naleznete v prodejně Datart.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content