Search
Generic filters

Vyrazte na snové májové rande. Tyhle místa stojí za návštěvu.

Kam vyrazit na májové rande? Přinášíme vám skvělé tipy na místa, která rozhodně stojí za to navštívit. Procházku zpříjemní pohodlné oblečení i výživná svačina.

Dominanta Mostecka

Replika starého hradu Hněvín rozhodně stojí za návštěvu. Součástí komplexu je navíc i vyhlídková věž, ze které si prohlédnete krajinu od úpatí Krušných hor až po České středohoří. Nezapomeňte na svačinu. V Bageterii Boulevard vám připraví senzační bagety, které vám dodají na výletu potřebnou energii.

Romantické jezero

Jezero Matylda u Mostu je oblíbeným romantickým a rekreačním místem. Leží pod dvěma mosteckými vrchy, Hněvínem a Širákem. Naleznete zde písčitou pláž i travnaté plochy. V letních měsících se zde můžete i vykoupat. V prodejně Takko naleznete parádní jarní outfity, ale i plavky.

Procházka ve městě

Krásná místa naleznete i přímo v samotném městě Most. Mostecký kostel Nanebevzetí Panny Marie se známý především kvůli svému přesunu, který je dokonce zapsán do knihy Guinesových rekordů. Zvolte správnou a pohodlnou obuv a vyrazte vstříc dobrodružstv!. V prodejně CCC mají skvělý výběr.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content