Search
Generic filters

Vyhněte se nepříjemnému nachlazení. Znáte tyhle tipy?

4 minuty

Říká se, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Pravdou ovšem je, že i podceněné nachlazení se snadno může změnit v něco závažnějšího. Prevence a léčba jsou tedy rozhodně na místě.

Hravě zdravě

Základem je dobrá imunita, kterou je na místě budovat průběžně celý rok i díky správné a vyvážené stravě. To vám mohou značně usnadnit šikovní kuchyňští pomocníci. Skvělou volbou je odšťavňovač, se kterým si během chvíle připravíte šťávu dle svého gusta. Doporučit můžeme pomalý hrnec, se kterými si Vaše pokrmy zachovají maximální možné množství živin. Rádi vám poradí v pobočce Datart.

Doplňte, co je třeba

Skvělým pomocníkem nejen během období viróz a špatného počasí jsou vitamínové doplňky. Dlouhodobý nedostatek vitamínů totiž vede k tzv. hypovitaminózám, jejichž příznaky jsou únava, malátnost, nechutenství, bolesti těla, ale také snížená výkonnost a oslabená obranyschopnost. V případě, že na sobě cokoli z toho pociťujete, skvělý výběr naleznete v Benu lékárně.

Instantní vzpruha

Imunitu můžete podporovat i vhodně zvolenými nápoji, které už hotové koupíte, nebo si je doma během chvíle připravíte. Úplnou vitamínovou bombou jsou například ovocné shoty. Vedle však nešlápnete ani se 100% ovocnými šťávami, které navíc skvěle chutnají. Široký výběr „tekutých vitamínů“ najdete v drogerii DM.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content