Search
Generic filters

Víte, jak jednoduše sladit outfit?

4 minuty

Sladit outfit může být jednoduché, pokud dodržíte několik základních pravidel. Klíčem k úspěchu je harmonie barev, stylu a materiálů.

Barevná harmonie

Vyberte si hlavní barvu, kterou budete ladit s ostatními doplňky. Kabelka a obuv by měly být ve stejné nebo podobné barevné paletě. Pokud máte například černé boty, zvolte černou nebo tmavě modrou kabelku. Skvělý výběre kabelek mají v Kabelky HB.

Styl a materiál

Pokud nosíte elegantní obuv na podpatku, zvolte podobně elegantní kabelku i oblečení. Pro ležérní outfit volte sportovní kabelku i obuv. Myslete i na materiál. Kombinace různých materiálů může působit velmi stylově, pokud jsou dobře sladěné. Skvělý výběr obuvi i doplňků mají v prodejně CCC.

Zaměřte se na detaily

Pamatujte, že sladění outfitu je především o vaší osobní pohodě a sebevědomí. Pokud se cítíte dobře v tom, co nosíte, bude váš outfit působit stylově a harmonicky. Myslete i na jemné detaily i spodní prádlo. V prodejně Triumph si rozhodně vyberete.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content