Search
Generic filters

Vitamín C na pleť i vlasy. Co všechno dokáže?

3 minuty

Vitamín C, známý také jako kyselina askorbová, je esenciální živina, která hraje klíčovou roli v udržení zdraví pokožky a vlasů. Prozradíme vám, co vše dokáže.

Podpora růstu vlasů

Vitamín C zlepšuje cirkulaci krve v pokožce hlavy, což může podporovat růst vlasů. Silnější a zdravější kořínky vlasů jsou klíčem k hustým a krásným vlasům. Zkuste zařadit šampony s vitamínem C a nezapomínejte ani na vnitřní výživu. V lékárně BENU mají velký výběr doplňků stravy.

Stimulace kolagenu

Pro nezbytnou tvorbu kolagenu je zapotřebí vitamín C. Pravidelná aplikace tohoto vitamínu na pokožku může zvýšit pevnost pleti a zlepšit její texturu. Pomůže vám rovněž i v boji proti pigmentaci a skvrnám na pleti, které zesvětlí. Pro sérum, masky i krém navštivte drogerii Dm.

Ultrazvuková špachtle

Pravidelné vyčištění a použití ultrazvukové špachtle může přispět k celkovému zlepšení stavu pleti, včetně zářivějšího vzhledu a snížení projevů akné. Zároveň dokáže skvěle sérum zapracovat do pleti. Dbejte rovněž i na čištění pleti. Doporučit můžeme například sonický čistící kartáček. Produkty naleznete v prodejně Datart.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content