Search
Generic filters

Vánoční nákupní horečka. Vsaďte na praktičnost!

Vánoční nákupní horečka. Vsaďte na praktičnost!

Vánoční svátky by neměly být primárně o nadělování darů, ale o svátcích radosti a pohody. Ano, lehce se nám to řekne, když v předvánoční dny marně přemýšlíme o tom, čím koho obdarovat. OC Central Most pro vás vymyslel tipy, které pomohou odstranit nepříjemný chaos v adventních dnech. Elektro dárky nebo knižní dárky budou vždy příjemnou variantou, tápete-li si s výběrem.

Elektronické dárky nejen pro technické guru 

Nemusíte být zrovna všeznalými geeky. Stačí pozorovat, co by vaši blízcí ve svých domácnostech nebo kancelářích ocenili. Také se zaměřte na aspekty, jako je například úspora času a účelnost. To splňují například elektronické vysavače, i s variantou mopu, které za vás zvládnou mnohdy neoblíbený úklid. Pro dámy, které věnují péči o své vlasy maximum, zde máme tip v podobě vysoušeče na vlasy – Philips Prestige SenseIQ. Jak už z části názvu napovídá, jedná se opravdu o inteligentní fén. Jeho unikátnost spočivá v tom, že přizpůsobí jeho teplotu vaší struktuře vlasů. A co si budeme povídat, i kvalitní a pečlivá tepelná úprava tvoří vedle šetrné vlasové kosmetiky důležitou součást péče o vaší hřívu. Značka Phillips v rámci dámské péče vyniká i díky epilátoru Phillips Lumea, který můžete používat bezdrátově i se zapojením do sítě. Evergreenem v oblasti péče o tělo se stal i díky jeho senzoru typu pokožky. Postará se o dokonalou depilaci všech částí těla. Pokud si nevíte rady s dárky pro svůj milovaný mužský protějšek a máte-li zároveň doma nadšeného sportovce, určitě vsaďte na chytré hodinky, kde může váš protějšek sledovat své sportovní výkony a úspěchy. Praktickým dárkem pro váš protějšek, nebo jakéhokoliv milovaného muže z vašeho okolí může být kamera do auta, díky které si mohou dokumentovat jakoukoliv cestu autem. Navíc vás upozorní i na nečekané radary po cestě. 

Dárky pro postelové knihomoly 

Jestliže víte oblíbený žánr, máte ve výběru titulů pro obdarovaného vyhráno. Stačí jen prověřit, jestli už nevlastní totožnou knížku ve své domácí knihovničce. Pakliže jste provedli důkladnou detektivní práci v jeho domácí knihovně, můžete zahájit návštěvu prodejny Levných knih, které nabízí nepřeberné množství titulů za příznivé ceny. Pro příznivce napětí můžete vytvořit balíček thrillerů a krimi žánrů, které poskytnou akční atmosféru na dlouhé zimní večery. A pokud už není knihy kam odkládat, popřemýšlejte například nad poličkou na knihy, která bude zároveň stylovým bytovým doplňkem. Pokud máte mezi sebou nejen nadšené čtenáře, ale i cestovatele, kteří bez kávy, čaje a pořádně tlusté knihy nedají ránu, pak jim můžete dopřát nejen pořádnou porci čtení, ale také cestovní hrnek, ze kterého si budou vychutnávat lahodnou kávu nebo oblíbený čaj. 

Alkoholové dárky nejsou klišé 

Ne vždy musí být láhev alkoholu nouzovým dárkem. Stačí vědět, jaké víno, likér nebo pálenku obdarovaní preferují. Pakliže máte mezi vašimi přáteli labužníka vín, nechte si případně s výběrem a ochutnávkou poradit ve vinotéce Vineco. Navíc s darováním kvalitního vína můžete v rodinném kruhu podarovat vašeho milovníka i domácí vinotékou, kterou jistě každý labužník přes vinné nápoje ocení. Pro ty, kteří milují víno, bude určitě i vhodným dárkem designový stojan na chlazení vína a univerzální uzávěr na víno, který se při častém podávání vína určitě v žádné domácnosti neztratí. 

A pokud byste si nevěděli s nákupy dárků opravdu rady, vsaďte na dárkové poukazy, které si můžete zakoupit na informačním kiosku OC Central Most. 

Jaký nejpraktičtější dárek jste vaším milovaným darovali? Sdílejte s námi a nezapomeňte sledovat naše nabídky, které vám pomohou při nákupu dárků bez stresu!

Sdílejte s přáteli
Skip to content