Search
Generic filters

Už jste slyšeli o detoxikační koupeli?

4 minuty

Detoxikační koupel z těla odstraní toxiny, prokrví svalstvo, zahřeje a příjemně unaví. Dopřejte si ji ještě dnes s těmito věcmi.

Zázračná sůl

Teplá voda otevírá póry v pokožce a zahajuje tak proces detoxikace. Koupelová sůl obsahuje minerály, které mohou mít různé účinky na tělo během koupelové procedury. V prodejně Manufaktura si rozhodně vybere každý. Doporučit můžeme například bylinnou koupelovou sůl – růže, která dodá nádech romantiky.

Šumivá koule s překvapením

Koupel nemusí být pouze relaxační. Připravte pro sebe i své děti zábavnou koupel! V drogerii Dm naleznete šumivé koule s překvapením. Šumivá koule obsahuje hydratační oleje a další složky, které zanechají pokožku vláčnou. Když koule došumí, čekat na vás bude překvapení v podobě malé hračky.

Šálek detoxikačního čaje

Dopřejte si po koupeli chvíli s detoxikačním čajem. V lékárně BENU naleznete detoxikační čajovou směs, která zahřeje a pročistí tělo zevnitř. Skvěle se k tomu hodí například kopřiva, pampeliška a máta.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content