Search
Generic filters

Už jste letos udělali dobrý skutek? Tohle jsou skvělé benefity dárcovství krve.

3 minuty

Říká se, že dobrý skutek je často sám od sebe odměnou. Zkuste letos vykonat několik dobrých skutků a uvidíte, jak skvěle se budete poté cítit. Tohle jsou tipy, jak zpříjemnit i zachránit život druhým.

Dárců krve je stále nedostatek

Nebojte se a darujte krev nebo plasmu. Kromě dobrého pocitu rovněž získáte mnoho benefitů, jako je například pracovní volno s náhradou mzdy, odpočet ze základu daně z příjmu, bezplatné lékařské vyšetření včetně krevních testů na infekční onemocnění i EKG vyšetření. V našem Centralu naleznete odběrné centrum Sana Plasma, kde vás nadchne příjemné prostředí i personál.

Pozvěte kamaráda na kávu

Obnovte stará přátelství a udržujte ta stávající. Pokud někdo ve vašem okolí zrovna prožívá náročné období, zpříjemněte mu den pozváním na kávu nebo čaj. Společné vzpomínání a plánování nových zážitků vykouzlí úsměv téměř každému. V naší Go Cafe si můžete společně pochutnat na italských dobrotách a lahodné kávě, která pohladí smysly.

Sázka na jistotu je dárkový poukaz

Pokud nevíte, čím potěšit vaše blízké, dárkovým poukazem nic nezkazíte. Obdarovaný obdrží seznam obchodů, ve kterých lze poukaz využít. Pokud tedy zrovna dotyčný postrádá výbavu do kuchyně, dekorace, ale i kosmetické produkty, vybere si dle svých představ. Dárkový poukaz si můžete jednoduše zakoupit na našem Infostánku.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content