Search
Generic filters

Upečte si voňavý jablečný koláč. Recept je jednoduchý.

4 minuty

Jablečný koláč není jen delikatesa, je to kousek podzimu v každém soustu. Přinášíme vám jednoduchý recept na koláč, který provoní celý váš domov.

V hlavní roli jablka a skořice

Pro dokonale vláčný koláč si připravte 4 středně velká jablka, která oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Na těsto vám stačí 1 šálek cukru, 1 šálek hladké mouky, 1/2 šálku másla, 2 vejce, 1 čajová lžička kypřícího prášku, špetka soli a skořici. V prodejně Albert seženete veškeré potřebné suroviny.

Upečená radost s vůní podzimu

Suroviny na těsto dobře promíchejte a polovinu těsta nalijte na připravený plech. Na směs rozložte nakrájená jablka a nalejte na ně zbytek těsta. Posypte povrch skořicí dle chuti. Pečte v předehřáté troubě na 180°C přibližně 40-45 minut. V prodejně Tescoma naleznete senzační pomůcky na vaření.

Kávu s sebou, prosím

Někdy nemáme chuť péct, a proto si rádi dopřejeme zákusek přímo v kavárně. V naší kavárně Go Cafe vám připraví delikátní horké nápoje, které vás zahřejí u srdce. Pokud by vám k jablečnému koláči chyběla voňavá káva, připraví vám ji i s sebou.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content