Search
Generic filters

Tyhle knihy by vám neměly v knihovně chybět. Máte je všechny?

4 minuty

Denní rituál čtení přináší benefity pro naši mysl a duši. V knihovně by vám neměly chybět následující knihy.

Čas na seberozvoj

Motivační literatura nabízí inspirativní příběhy a životní rady, které mohou posílit vaši motivaci a odhodlání. Navrátí vám elán do života a pomůže lépe snášet stresující období. Doporučit můžeme například knihu Den, kdy jsem se naučil žít. Velký výběr knih naleznete v Knihy Dobrovský.

Klasická díla

Témata v klasických dílech jsou často univerzální a stále relevantní, což umožňuje nalézt paralely mezi díly napsanými před staletími a současným světem. Skvělou volbou je například Pýcha a předsudek nebo legendární Malý princ. Spoustu známých děl naleznete v prodejně Levné knihy.

Posviťte si na to!

Stolní lampa poskytuje koncentrované a přesné osvětlení na stránky knihy, což minimalizuje únavu očí a umožňuje pohodlně číst i v podmínkách nižšího světla. Vyberte si tu svou v prodejně Datart. A nezapomeňte, stačí denně číst alespoň 15 až 30 minut. Taková krátká doba čtení denně může mít dlouhodobý pozitivní dopad na vaše myšlení, představivost a celkovou pohodu.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content