Search
Generic filters

Trápí vás popraskané rty a suchá pokožka? Poradíme vám, jak na to.

3 minuty

Popraskané rty a suchá pokožka trápí mnohé z nás nejen během chladných dnů. Poradíme vám, jak o pokožku a rty správně pečovat.

Sáhněte po vyživujícím balzámu

Noste s sebou v kabelce balzám, který zvlhčí a vyživí vaše rty kdykoliv to bude potřeba. Naše rty potřebují správnou péči, protože neobsahují žádné mazové žlázy, které by je zvlhčovaly. V prodejně Dm naleznete široký výběr balzámů s různými příchutěmi. Velmi oblíbená je například kombinace arganového a kokosového oleje.

Správné odlíčení a hydratace

Nezapomínejte, že naši pokožku bychom měli odličovat každý den. Čistící odličovací mléko je účinnou kombinací odlíčení a následné hydratace pokožky. Pleť je šetrně vyčištěná a jemná. V prodejně Marionnaud vám rádi poradí s výběrem. Zakoupit zde můžete i hydratační krémy na ruce, které navíc úžasně voní.

Vsaďte na panthenol

Slyšeli jste někdy o panthenolu? Jedná se o látku získanou z kyseliny pantothenové neboli vitamínu B5. Z dlouhodobého hlediska napomáhá vybudovat ochranu před vysycháním a brání úbytku hydratace pleti. V lékárně Benu naleznete tělové mléko i krémy s panthenolem. Naleznete zde i široký výběr vyživujících krémů a olejů, které rozjasní vaši pleť.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content