Search
Generic filters

Toužíte po nádherných vlasech? Dopřejte jim péči i správné fénování.

3 minuty

Během zimních měsíců vlasy dostávají zabrat. Poradíme vám, jak jim vrátit lesk a předejít roztřepeným konečkům. Nepodceňte kvalitní fén i olejíčky do vlasů.

Kvalitní olejíčky a masky na vlasy

Rozhodně vybavte svou koupelnu šamponem a kondicionérem dle typu vašich vlasů. Nezapomínejte ani na olejíčky, které do mokrých vlasů jemně vmasírujte. Masky vlasy skvěle regenerují, nepoužívejte je však častěji než jednou týdně. V prodejně Dm mají skvělý výběr.

Fén se třemi stupni

S mokrými vlasy bychom rozhodně neměli usínat. Volte fén alespoň se třemi stupni teploty. Vlasy sušte od kořínků ke konečkům. Vhodná je i aplikace přípravků na ochranu před teplem. Velký výběr fénů, ale žehliček a kulmofénů naleznete v prodejně Datart.

Nezapomínejte i na vnitřní výživu

Důležitá je nejen povrchová výživa, ale i ta vnitřní. Růst vlasů podpoříte zelenou zeleninou, která obsahuje kyselinu listovou a železo. Pokud preferujete především ovoce, dopřejte si mandarinky, pomeranče, jablka i ananas, ve kterém naleznete vitamíny C. Pomoct si můžete i doplňky stravy z lékárny Benu.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content