Search
Generic filters

Tohle jsou nejčastější chyby v odličování pleti.

4 minuty

Odličování je klíčovým krokem v péči o pleť, který má zásadní vliv na její zdraví a vzhled. Přesto mnoho lidí dělá při odličování chyby.

Zapomínáte na odlíčení před spaním

Neodlíčení make-upu a nečistot před spaním může vést k ucpaným pórům, akné a předčasnému stárnutí pleti. Je důležité vždy odstranit veškeré nečistoty před tím, než jdete spát. Dle svého typu pleti zvolte například odličovací olej nebo pěnu. Pleť dočistěte pleťovou vodou, která hydratuje. Skvělý výběr produktů pro pleť mají v drogerii Dm.

Tření pleti

Při odličování byste měli být jemní. Agresivní tření může poškodit jemnou pokožku obličeje, způsobit podráždění a přispět ke vzniku vrásek. Místo toho používejte jemné pohyby a nechte produkt působit, aby rozpustil make-up. Pokud máte velmi citlivou pokožku, zaměřte se na přírodní kosmetiku. Velký výběr mají v prodejně Yves Rocher.

Nesprávné produkty

Výběr odličovacích produktů by měl odpovídat typu vaší pleti. Mastná pleť potřebuje jiný produkt než suchá nebo citlivá pleť. Používání nesprávného produktu může pleť vysušit nebo ji naopak zanechat mastnou. Pokud byste si rádi nechali s produkty poradit, rádi vám poradí v prodejně Marionnaud.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content