Search
Generic filters

Tip na skvělé letní grilování.

4 minuty

Přinášíme vám skvělé tipy na letní grilování! Na parádní grilovací párty by neměly chybět tyto věci.

Malý gril, který dokáže velké věci

Letní grilování nemusí být jen záležitostí velkých zahrad. S parádním malým grilem si můžete užít grilování i na balkoně. Tento kompaktní gril je lehký, snadno přenosný a perfektně se hodí na menší prostory. Zakoupit jej můžete v prodejně Tescoma.

Stolní hry pro malé i velké

Zábava během grilování nesmí chybět, a právě proto jsou stolní hry skvělou volbou. Během čekání na ugrilované lahůdky tak můžete strávit čas společně a užít si spoustu legrace. V prodejně Albi naleznete široký výběr her pro malé i velké. Zakoupit zde můžete i vzdělávací hry Kvído, které učí malé děti zábavnou formou.

Bagety na chuť

Když čekáte, až se ugriluje zelenina nebo maso, nebo si chcete dopřát rychlou chuťovku, bagety jsou skvělou volbou! V restauraci Bageterie Boulevard mají senzační boxy plné čerstvých baget, které potěší každého. Vhod rozhodně přijdou jako předkrm nebo jako doplněk ke grilovaným pochoutkám.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content