Search
Generic filters

Správná péče o pleť. Víte, co používat jednou týdně a co každý den?

3 minuty

Na trhu je mnoho kosmetických produktů, a proto je důležité umět je správně používat. Poradíme vám, které produkty používat denně a na co si dát pozor. Neopomíjejte odličování a pozor si dejte na peeling.

Ranní a večerní odličování

Pleť bychom měli odlíčit i přes to, že jsme nepoužili make-up. Nečistoty se na pleť uchycují i během dne. Nezapomeňte proto pleť dokonale odlíčit ráno i večer před spaním. Produkty volte dle typu pleti. Pro dočistění je vhodné použít pleťovou nebo micelární vodu. S výběrem vám poradí v lékárně BENU.

Denní péče o pleť

Po očištění pleti pleť hydratujte a naneste denní krém. Neopomíjejte ani krém s SPF faktorem, aby byla pokožka chráněná před UV zářením. Před spaním naopak naneste noční krém, díky kterému bude pleť ráno hydratovaná a svěží. V prodejně Yves Rocher mají skvělý výběr.

S maskami a peelingem s mírou

Vyživující masku si dopřejte jednou týdně. Látky v ní obsažené pronikají do hlubší vrstvy a pleť tak zůstane déle mladistvá a vyživená. S peelingem buďte opatrní. Pokud máte suchou nebo citlivou pleť, dopřejte si ho 1x za 3 až 4 týdny. V prodejně Marionnaud si vybere každý. Zakoupit zde můžete peelingy i mycí gely.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content