Search
Generic filters

Společenské hry, se kterými oživíte každou párty.

3 minuty

Pořízení stolních her je skvělým způsobem, jak si zpříjemnit večery a vytvořit vzájemné propojení s rodinou a přáteli. Dozvíte se, které hry oživí každou párty a čím dalším ji zpříjemnit.

Stolní hry jako odpočinek a zábava

V prodejně Albi mají velké množství stolních her. Hra Parky je držitelkou řady ocenění za nejlepší rodinnou hru a nejlepší výtvarné zpracování roku 2019. Pokud byste si rádi zahráli hry s dětmi, skvělá stolní hra je například Želví skluzavka.

S plným žaludkem se hraje lépe

Dobré jídlo zajišťuje, že budete mít dostatek energie a vytrvalosti pro hraní her a užívání si večera naplno. Připravte pro sebe a své blízké dobrotu. Pokud se vám zrovna nechce nic vařit, v prodejně Mex Dan vám rádi zabalí jídlo s sebou.

Něco dobrého na zub

Pokud plánujete večer s přáteli bez dětí, zpříjemnit si herní večer můžete i vínem nebo vychlazeným sektem. V naší prodejně Don Pealo naleznete velký sortiment různých nápojů i cukrovinek. Chybu neuděláte i slanými dobrotami, které se hodí na přikusování během her.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content