Search
Generic filters

Řekněte sbohem roztřepeným konečkům.

4 minuty

Roztřepené konečky mohou být noční můrou. Ale není třeba zoufat! S pravidelnou péčí můžete mít opět krásné vlasy.

Správný výběr šamponu

Při výběru šamponu je důležité hledat produkty bez škodlivých chemikálií, které mohou vlasy vysušovat. Vybírejte ty, které obsahující hydratační složky, jako je například keratin, arganový olej nebo aloe vera. V prodejně Yves Rocher si vyberete z široké nabídky přírodní kosmetiky.

Nezapomínejte na balzám i masku

Balzám na vlasy používejte po každém mytí vlasů. Aplikujte ho zejména na délku vlasů a na konečky, vyhněte se pokožce hlavy. Vyživující masku na vlasy naopak používejte jednou nebo dvakrát do týdne. Nechte působit podle doporučení na obalu, obvykle 5-10 minut. S výběrem vlasové péče vám rádi poradí v prodejně Manufaktura.

Olejíček jako malý zázrak

Nejlepší je aplikovat olejíček na vlasy večer před spaním, ale můžete ho také použít i během dne. Je vhodné jej použít do umytých a vlhkých vlasů. Použít jej však lze i na suché vlasy mezi mytími jako lehkou úpravu, abyste omezili elektrizaci vlasů a dodali jim lesk. Skvělý výběr mají v Drogerii Dm.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content