Search
Generic filters

Provoňte domov vánočním svařákem. Příprava je jednoduchá.

4 minuty

Způsobů, jak se v zimě ohřát, je hned několik. Svařák patří mezi dospělými k jednomu z těch celosvětově nejoblíbenějších. A není divu – je nenáročný, rychlý a potěší i svou omamnou vůní.

Základem je vhodné víno

Můžete sáhnout jak po předpřipravené směsi, tak po svém oblíbeném červeném nebo bílém víně, které je sice méně časté, ale minimálně stejné chutné. Pokud si na vínu rádi pochutnáte, vyplatí se ani na základu svařáku nešetřit. Různé druhy vín naleznete v prodejně VINECO.

Okořeňte si to

Svařák by nebyl svařákem bez koření a ovoce. Základ je obvykle stejný, liší se však často množství podle preferencí, ale i druhu použitého vína. Obvykle stačí do vroucího vína přidat cukr, skořici a badyán. Ať už je váš recept jakýkoli, v prodejně Albert najdete vše potřebné.

Aby lahodil i oku

Pro někoho pomyslná třešnička na dortu, pro jiného nezbytnost, je stylový hrneček, ze kterého svařák bude chutnat ještě více. Hrnečky s neokoukanými zimními designy jsou součástí i nové kolekce prodejny Pepco.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content