Search
Generic filters

Připravte si dobrotu, která zahřeje a dodá vitamíny. Znáte pečený čaj?

3,5 minuty

Máte chuť na něco sladkého, co by vás zahřálo a dodalo vitamíny? Skvělou volbou je pečený čaj. Dozvíte se, jak si jej jednoduše připravit.

Vůně koření a svěžího ovoce po celém domě

Příprava pečeného čaje je skutečně velmi jednoduchá. Zvolte ovoce a koření, které máte nejraději. Oblíbená je například kombinace lesního ovoce, jablek, skořice a badyánu. Čaj za občasného promíchání můžete připravit na plechu nebo v remosce. V prodejně Eta naleznete šikovný pečící hrnec s velkou úsporou energie.

Nezapomeňte na citron

Do pekáče s nakrájeným ovocem a kořením nezapomeňte přidat i nakrájený citron, který je vhodný pro konzervaci. Přidejte větší množství cukru. Pokud zvolíte kyselé ovoce, jako je například rybíz, směs oslaďte více. Pečený čaj můžete rovněž ozvláštnit rumem nebo jiným ochuceným alkoholem. V prodejně Vineco mají velký výběr.

Potěšte své blízké upečenou radostí

Ovoce během pečení pustí šťávu a krásně provoní celý domov. Po upečení jej naplňte do skleniček a pečlivě zavíčkujte. V prodejně Orion naleznete mnoho pestrých zavařovacích sklenic různých velikostí. Zavařovací skleničku s čajem můžete ozdobit provázkem a darovat ji blízké osobě.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content