Search
Generic filters

Připravte se na Mezinárodní den dětí. Tímhle bezesporu uděláte radost.

3 minuty

Připravte se na Mezinárodní den dětí, který se koná už 1. června. Přinášíme vám skvělé tipy, jak tento den se svými ratolestmi oslavit. Radost bezesporu uděláte i těmito hrami.

Hračka a stolní hra

Stolní hry jsou skvělou formou naučné zábavy. Děti tak rozvíjí schopnost porozumět a dodržovat pravidla. Rodinný večer plný stolních her je navíc zábava i relaxace pro všechny. V prodejně Dráčik mají obrovský výběr. Oblíbená je například rychlá slovní hra Tik Tak Bum, se kterou procvičíte slovní zásobu.

Den plný zábavy

Připravte si pro své děti speciální den plný zábavy! Zajít můžete například na dětské hřiště, udělat piknik nebo uspořádat venkovní hry a soutěže. Skvělou volbou je i Dětský koutek, ve kterém se nachází klidová i herní zóna, ve které si děti užijí velkou herní sestavu se skluzavkou a bazénkem s kuličkami.

Kniha plná pohádek

Vypravte se se svými dětmi do pohádkové říše! Nejen, že pohádky podporují dětskou fantazii, zároveň se postarají i o pěkné sny. V prodejně Knihy Dobrovský naleznete mnoho poutavých knih. Pokud máte doma malého dobrodruha, skvělou volbou je například kniha Vesmírníček.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content