Search
Generic filters

Překvapte všestranné Blížence

Znamení Blíženců přichází 22. května a narozeniny slaví do 21. června. Každoročně si můžeme lámat hlavu, jak tyto činorodé a aktivní bytosti obdarovat, abychom udrželi jejich pozornost. S týmem Centralu Most budete mít výběr určitě zase o něco snazší! 

Základem je poznat povahu Blíženců 

 

Ať už se jedná o váš protějšek, rodinného příslušníka, nebo důvěrného přítele, určitě se shodneme na tom, že jde o kreativní osobnosti s neustálým elánem a nadšením pro nové výzvy. Za to může vzduch, který je živlem tohoto znamení. Blíženci obvykle nesetrvávají na jednom místě. V jejich přítomnosti se rozhodně nikdo nenudí a k zábavě dokážou strhnout všechny v jejich blízkosti. Zábava, kreativita a různorodost tedy mohou být základními pomocníky při výběru narozeninového dárku pro vaše nejmilejší. 

 

Akční den na Matyldě 

 

Přemýšlíte-li, jakým stylem uspořádat narozeninový den tak, aby byl zábavný, ale i akční, můžete s vaším oslavencem nebo oslavenkyní začít den na Matyldě, kde si společně můžete zkusit jízdu na vodních lyžích, kitting nebo paddleboarding. Třeba právě to budou další koníčky, které vaše Blížence pohltí naplno! 

 

Výlety za dobrodružstvím 

 

Je známo, že Blíženci mají cestování zkrátka v krvi. Proto, pokud uvažujete o výletu nebo několikadenním tripu po evropské metropoli, snažte se jej co nejméně plánovat. To totiž zástupce tohoto vzdušného znamení příliš rádi nemají. Čím více bude cesta dobrodružná, tím lépe. Ocení přitom i spaní pod širým nebem nebo pod stanem

 

Na samotu za lovem ryb

 

Mnohdy různorodá povaha Blíženců zatouží občas také po klidu. Může se tedy stát, že vaše činorodé milované najednou neuvidíte, jak ve středu pozornosti baví okolí, ale zmizí třeba na samotu k rybníku, za lovem ryb. Nebo si sbalí batůžek a na den sami vyrazí na jednodenní trip na kole. Pokud už jste si vytipovali, jaké činnosti představují pro vaše Blížence únik, pak je můžete překvapit praktickými vychytávkami, které je potěší. 



Ženy potěšíte i výtvarnými potřebami 

 

Není tajemstvím, že i ženy ve znamení Blíženců jsou všestranně založené. Můžete je potkat v galeriích, jak diskutují nad vystavenými obrazy a umělci, ale také jako nadšené zahrádkářky, které unikají za domácími pracemi jako manuální relaxací. Potěšíte je také akvarelovými pastelkami. Ve volném čase rády unikají do výtvarných činností a kreslení jim také není cizí. Radost jim uděláte i obrazem z dovolené, nejlépe, pokud je plný barev a jsou-li na něm i lidé, které má ráda. Jde totiž o velmi společenskou ženu, která na své bližní i milované přátele, nedá dopustit. 



Jakým dárkem jste kdy udělali největší radost těmto letním oslavencům? Sdílejte s námi a inspirujte se našimi tipy na dárky i v klubové aplikaci

Sdílejte s přáteli
Skip to content