Search
Generic filters

Povánoční detox těla. Zkusíte ho?

4 minuty

Po vánočním období plném hojnosti a lahodných pochoutek je detox těla skvělým způsobem, jak obnovit svou energii, posílit imunitní systém a podpořit celkové zdraví.

Změna stravovacích návyků

Zdravá strava může být prvním krokem k odstranění přebytečných toxických látek z těla, a právě v tom může být nápomocný i úsporný tlakový hrnec. Rychlým vařením v něm můžete připravit čerstvé, zdravé pokrmy plné živin. během vaření ušetříte čas i energii. S výběrem vám poradí v prodejně Datart.

Cvičte alespoň 150 minut týdně

Zvýšení fyzické aktivity je dalším krokem k úspěšnému detoxu. Sportování nejenže podporuje spalování kalorií, ale také stimuluje lymfatický systém, který je klíčový pro odstraňování toxinů z těla. Pořízením nového sportovního vybavení můžete najít dodatečnou motivaci a radost z cvičení. Zastavte se pro něj do prodejny Intersport.

Mentální detox

 
Více četby, zejména románů, může poskytnout únik do jiných světů, snížit stres a podpořit celkový duševní klid. Odložte na nějakou chvíli telefon a oddechněte si u oblíbené knihy. Dopřejte si chvíli relaxu s knihou v ruce. V prodejně Levné knihy naleznete spoustu skvělé četby.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content