Search
Generic filters

Používáte přípravky s SPF nejen na pleť?

4 minuty

Nezapomínejte používat krémy s SPF, abyste chránili svou pleť před škodlivými UV paprsky. Poradíme vám, jak se chránit a co si dopřát po opalování.

Kamarád vitamín C

Vitamin C je silný antioxidant, který pomáhá chránit pokožku před volnými radikály a zlepšuje její zářivost. Když ho zkombinujete s SPF krémem, získáte nejen ochranu před UV zářením, ale také podpoříte regeneraci pleti a redukci pigmentových skvrn. Zakoupit jej můžete v drogerii Dm.

Výběr SPF krému

SPF 30 nabízí ochranu před přibližně 97 % UVB paprsků. Je vhodný pro běžné denní aktivity a krátkodobý pobyt na slunci. SPF 50 poskytuje o něco vyšší ochranu, blokuje přibližně 98 % UVB paprsků. Doporučuje se při intenzivním slunečním záření. Skvělý výběr je v prodejně Yves Rocher.

Ochraňte i rty

Nezapomínejte chránit své rty před slunečními paprsky! Používáním balzámu s SPF zajistíte, že vaše rty zůstanou hydratované a chráněné před škodlivým UV zářením, které může způsobit jejich vysušení a popraskání. Rovněž neopomíjejte péči po opalování. Vhodný je například panthenol. S výběrem vám poradí v lékárně BENU.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content