Search
Generic filters

Potěšte sebe i své blízké originálním adventním kalendářem.

3 minuty

Je zde první prosincový den, a proto už mnozí z nás otevírají první okénko svého adventního kalendáře. Radost si však nemusíte udělat pouze klasickým kalendářem, který ukrývá kousek čokolády.

Kalendář s péčí o pokožku

Letos si můžete kromě sladkostí dopřát i adventní kalendář plný kosmetických produktů. V prodejně Dm naleznete mnoho veselých variant. Sáhnout můžete například po kalendářích s certifikovanou přírodní kosmetikou. Každý den se tak budete moct hýčkat například vonnými sprchovými gely a krémy.

Vyrobte si jednoduše vlastní

Jen vy sami víte, co by vám udělalo největší radost. Odměňte se vlastním adventním kalendářem. Vyrobit si ho můžete například z ruliček z toaletního papíru, které popíšete jednotlivými dny. Naplnit jej můžete různými menšími dobrotami. Ve Vineco naleznete například malé balení oříšků i sladkostí.

Nezapomeňte obdarovat i mazlíčka

Originálním dárkem můžete obdarovat své blízké, ale i své zvířátka. Takový kalendář lze naplnit malými pamlsky, které naleznete v prodejně PetCenter. Společně si tak můžete odpočítávat jednotlivé dny do Vánoc a těšit se z maličkostí.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content