Search
Generic filters

Pomocníci pro lepší pocit ze sportování. Znáte je všechny?

3 minuty

Zlepšení sportovních výkonů může být dosaženo nejen díky správnému sportovnímu vybavení. Poradíme vám, jak si sportovní chvíle užít naplno.

Akupresurní podkolenky

Kvalitní oblečení udělá sport příjemnější. Vyzkoušejte však vychytávky, jako jsou například akupresurní podkolenky, které zlepšují průtok krve, čímž se snižují riziko svalového zranění. Pohodlné oblečení a další sportovní potřeby naleznete v prodejně Intersport.

Doplňte vitamíny

Při sportu je důležité dbát na správnou stravu a dostatečný přísun vitamínů a minerálů, které podporují fyzickou výkonnost, regeneraci a celkové zdraví. Rozhodně byste neměli zapomínat na přísun hořčíku, který pomáhá uvolňovat svaly, snižuje svalovou únavu a křeče. Velký výběr naleznete v lékárně BENU.

Pohyb plný zábavy

A co dělat, když nepříznivé počasí brání venkovnímu cvičení? V tom případě může být herní konzole tou správnou volbou. Stačí si vybrat z mnoha her i sportovních her, díky kterým bude pohyb zábavou i v pohodlí domova. V prodejně Smarty sežene spoustu skvělých her nejen na xBox.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content