Search
Generic filters

Podzimní procházka jako z pohádky. Spojte romantiku s pohybem.

3 minuty

Podzim stále hraje všemi barvami. Dopřejte si romantickou procházku a vyrazte na malebné rande jako z pohádky. Zároveň můžete udržovat svou kondici a spojit romantiku s pohybem.

Oblečte se do teplého i pohodlného

Ať už se vydáte na krátkou, nebo delší procházku, rozhodně buďte pečliví při výběru obuvi a oblečení. Počasí už je chladné, a proto nezapomeňte i na pokrývku hlavy. Pokud sháníte i obuv, zvolit můžete zateplenou. V prodejně CCC vás nadchnou výběrem. Radost si můžete udělat i kabelkou, která doladí outfit k dokonalosti.

Dodržujte pitný režim

Může se nám zdát, že v chladnějších měsících potřebujete vody méně. Pitný režim se však musí dodržovat celoročně. Do kabelky si s sebou vždy vezměte láhev s vodou nebo i čajem. Pokud plánujete spojit procházku s pohybem, dopřejte svému tělu více tekutin. V prodejně A3 Sport naleznete stylové láhve.

Zakončete procházku v kavárně

Odměňte se a zahřejte své tělo i mysl v kavárně. V Tchibo vám připraví lahodnou kávu i zákusek. Pokud na podzimní procházku berete svou drahou polovičku, můžete si nechat posezení v kavárně jako překvapení. V příjemném prostředí si skvěle odpočinete a zahřejete horkým nápojem.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content