Search
Generic filters

Parádní letní osvěžení! Vyrobte si vlastní krémovou zmrzlinu i nanuky.

3 minuty

K létu neodmyslitelně patří zmrzlina! Vyrobte si doma vlastní poctivé a krémové osvěžení. Zkusit můžete například elektrický zmrzlinovač.

Elektrický zmrzlinovač

Když si vyrábíte zmrzlinu doma, máte plnou kontrolu nad použitými surovinami. Můžete si vybrat kvalitní čerstvé ingredience i zdravější varianty sladidel. V dlouhodobém měřítku může být elektrický zmrzlinovač levnější než časté nákupy hotových zmrzlin z obchodu. Zakoupit si jej můžete v prodejně Tescoma.

Domácí nanuky

Co takhle vyrobit sobě i svým dětem nanuky? Stačí vám čerstvé ovoce, voda, cukr, řecký jogurt a přidat můžete i vanilkový extrakt. Vše stačí rozmixovat do hladké pasty, kterou dáte do formiček na nanuky. Barevné formičky na nanuky a na led naleznete v prodejně Pepco.

Chutná a osvěžující svačina

Někdy zkrátka nemáme chuť doma nic tvořit, a proto je pohodlné dopřát si například osvěžující ledový čaj a čerstvou bagetu. V prodejně Bageterie Boulevard vám připraví na co máte chuť! Velmi oblíbený je například Wrap Box, který je jak dělaný na piknik s rodinou i přáteli.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content