Search
Generic filters

Pánové, víte, které záliby považují ženy za nejvíce atraktivní?

3 minuty

Tyto aktivity odrážejí různorodost a hloubku osobnosti muže a mohou z něj udělat ještě přitažlivějšího partnera. Společně se podíváme na to, které mužské záliby jsou pro ženy nejvíce atraktivní.

Čtení knih

Muž, který má zájem o čtení knih, často ukazuje, že je intelektuálně zainteresovaný a má hlubší zájem o svět. To může být velmi atraktivní pro ženy, které také ocení jeho schopnost komunikovat a sdílet myšlenky. V prodejně Knihy Dobrovský si vybere každý.

Péče a záliba v květinách

Pokud se muž nebojí mít ruce od hlíny, je to dobré znamení. V očích žen je tento koníček velmi přitažlivý v tom smyslu, že je muž trpělivý. Pokud totiž muž dokáže ze semínka vypěstovat křehkou rostlinu, zvládne postavit i pevné základy ve vztahu. Chybu neuděláte ani řezanou květinou z prodejny Floristic Art.

Láska prochází žaludkem

Vaření ukazuje na kreativitu, schopnost péče o druhé. Muž, který si rád hraje v kuchyni a vaří chutné pokrmy zaujme každou ženu. Nebojte se v kuchyni experimentovat a překvapte svou drahou polovičkou vynikající večeří. V prodejně Vineco naleznete spoustu delikates a lahodných vín.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content