Search
Generic filters

Pánové, nezapomeňte si hýčkat svůj protějšek. Tohle ji zaručeně potěší.

3 minuty

Dopřejte své drahé polovičce chvíli odpočinku a času pro sebe. Přece nemusí mít svátek nebo narozeniny, aby si zasloužila pěkný dárek. Poradíme vám, co ji zaručeně potěší.

Osobní dárek, který ji dojme

Plyšový medvídek potěší nejen mladou slečnu. V prodejně CEWE vám dokonce vytvoří medvídka, který bude mít na sobě oděv s vaší společnou fotografií. Radost zaručeně uděláte i s originálním krytem na mobil či hrnkem, který ji každé ráno připomene vaše společné chvíle.

Dopřejte ji relax

Ne nadarmo se říká, že když je šťastná žena, je šťastný i muž. V Nailouge ji budou hýčkat. Koupit zde můžete dárkový poukaz, který ji věnujte ve chvíli, kdy se vám bude zdát unavená. Vaše drahá polovička ocení, že na ní myslíte. Příjemné prostředí a skvěle odvedená pedikúra i manikúra ji zlepší náladu.

Květiny jsou sázka na jistotu

Vsaďte na jistotu a obdarujte ji květinami. Rozzáří jí to úsměv i den. V prodejně Floristik Art vám uváží nádhernou kytici. Navíc zde naleznete dekorace i úžasné svíčky, které vykouzlí doma tu správnou atmosféru. Nezapomeňte na to, že ženy ocení především to, že jste si na ně vzpomněli.

Zjistěte také jak vyzrát nad podzimními depresemi v našem video blogu

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content