Search
Generic filters

Okouzlete okolí tímto jarním outfitem.

4 minuty

Obnovte šatník novými jarními kousky, které přinesou novou energii do vašeho každodenního stylu. Prozradíme vám, co je aktuálně trendy!

Barva Peach Fuzz

Barvou roku 2024 byla zvolena Peach Fuzz. Jedná se o jemný broskvový odstín, který se vyznačuje jemností, subtilností a teplým tónem. Pokud plánujete obnovit šatník, rozhodně zvolte kousky i v této barvě. Kabátek vám dodá ten správný šmrnc. V prodejně Orsay si rozhodně vyberete.

Vhodně zvolená kabelka

Při kombinování kabelek s oblečením je důležité dbát na harmonii barev a stylů. Například, pokud nosíte kabelku v pastelovém odstínu, můžete ji zkombinovat s outfitem v neutrálních barvách jako bílá, béžová nebo světle šedá. Pokud zvolíte výraznější kabelku, dejte přednost jednoduššímu oblečení, aby kabelka vynikla. V prodejně HB kabelky mají skvělý výběr.

Obujte se do stříbrné

Stříbrná bude v letošním roce jednou z nejmódnějších barev bot. tato barva se nejen skvěle hodí k elegantnímu outfiitu, ale dá se skvěle zakomponovat i do ležérních, městských outfitů. V prodejně CCC si vyberete vhodnou obuv ke každému kousku oblečení.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content