Search
Generic filters

Oblečte se do stylových jarních kousků.

3 minuty

Oživte svůj šatník jarními kousky! Poradíme vám, co je aktuálně trendy a kde můžete tyto stylové kousky zakoupit.

Mohutná podrážka a baleríny

Baleríny se vracejí v plné síle a budou opět trendem letošního jara. Sáhnout můžete po kožené i sametové verzi. I letos bude jarním hitem obuv s vyšší podrážkou. V botníku by vám rozhodně neměly chybět lodičky a kotníková obuv. V prodejně Baťa si bezesporu vyberete.

Bokovky a kapsáče

Udává se, že letošním hitem budou pastelové barvy. Trendy opět budou bokovky i cropped bundy. Svou oblibu si rovněž získaly tzv. kapsáče. Kalhoty s většími vnějšími kapsami budou dle všeho často k vidění u mladých lidí, kteří se drží aktuálních trendů. V prodejně Cropp se skvěle snoubí městský styl a pohodlí.

Stylově i během pohybu

Skvěle můžete vypadat i během provozování vaší oblíbené sportovní činnosti. Myslete i na své pohodlí a vybavte se oblečením, díky kterému bude pohyb příjemnější. Chybu neuděláte dámským topem. V prodejně Sport Vision naleznete nejen parádní fitness soupravy, ale i pohodlnou obuv.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content