Search
Generic filters

Oblečte se do podzimu. Tohle je aktuálně trendy.

4 minuty

Podzim je obdobím změn, a stejně jako příroda mění své barvy, mění se i módní trendy. V letošním podzimu můžeme očekávat kombinaci pohodlnosti a elegance.

Kožené kabelky

Co se týče barev, podzimní paleta zahrnuje hluboké odstíny, jako jsou teplá hnědá, tmavě zelená, okrová a burgundská. Kombinace těchto barev vytváří teplý a bohatý vzhled, který perfektně ladí se změnami přírody. Stále jsou trendy kožené kabelky. Pestrý výběr naleznete v HB kabelky.

Chunky obuv

Znáte chunky obuv? Je často navržena s tlustou podrážkou a pohodlným vnitřním polstrováním, což ji činí velmi pohodlnou. Tato masivní obuv má výrazný a odvážný vzhled, což je pro mnoho lidí atraktivní. Jsou viditelné a přitahují pozornost. Obuv i pěkné kabáty naleznete v prodejně GATE.

Trendy doplňky

Na letošní podzim jsou v oblasti doplňků populární především ty, které kombinují styl a pohodlí, aby vás udržely v teple a zároveň vypadaly stylově. Oblíbené jsou tzv. beanie čepice, ale i čelenky. Nezapomínejte na rukavice, které vybírejte podle barvy kabátu. V prodejně C&A si rozhodně vyberete.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content