Search
Generic filters

Novoroční předsevzetí, která rozjasní všední dny.

3 minuty

Až polovina Čechů si dává novoroční předsevzetí. Nastavte si reálné cíle, které rozjasní všední dny. Poradíme vám, jak si novoroční předsevzetí efektivně nastavit a dodržet.

Budeme udržovat pořádek kolem sebe

Je prokázáno, že uklízení často pomáhá od pocitů úzkosti a bezmoci. Úklid je totiž součástí myšlení, které utřídí myšlenky. Zbavte se starých věcí, které nepotřebujete. Pokud jezdíte autem, dopřejte péči i jemu. Automyčka Most se vám o vašeho čtyřkolového miláčka skvěle postará.

Budeme více sportovat

Ať už se snažíte zhubnout, nebo ne, stanovte si pár dní v týdnu, kdy se budete věnovat cvičení. Rozhodně se nemusíte bát nových koníčků. V prodejně Intersport naleznete mnoho sportovního vybavení a oblečení, díky kterému bude sport příjemnější. Pohyb je totiž přínosný nejen pro duševní zdraví.

Budeme trávit více času s blízkými

V následujícím roce se snažte trávit více času s blízkými. Dopřejte si společná setkání u dobré kávy a zavzpomínejte na společná zážitky. Můžete například společně vyrazit na výlet a zažít nová dobrodružství. V prodejně Top Time si můžete zakoupit nové hodinky, které vám mohou připomínat, jak lépe naložit s časem.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content