Search
Generic filters

Nastartujte nový rok zdravou stravou.

4 minuty

Ať už zdravou stravu vyznáváte nějakou tu chvíli, nebo jste se pro ni odhodlali teprve nedávno, připravili jsme pro Vás pár tipů, jak na to.

Snídaně jako základ dne

Ideální snídaně by měla být vyvážená a pestrá. Měla by obsahovat kvalitní zdroj bílkovin, vhodné sacharidy a tuk. Skvělou a poměrně snadnou a rychlou alternativou mohou být ovesné kaše, smoothie i oblíbené ginger shoty, které vám zároveň podpoří imunitu. Vybírat můžete například ze široké nabídky prodejny dm drogerie.

Lehký oběd nebo večeře

Ani u oběda bychom neměli vynechat vlákninu a bílkoviny. Dvakrát do týdne bychom měli zařadit i ryby, které jsou navíc zdrojem dalších minerálů a prospěšných tuků. Samozřejmostí je pak porce ovoce nebo zeleniny. Pokud potřebujete rychlý, chutný a zdravý oběd, vybírat můžete například z nabídky Bageterie Boulevard, kde můžete sáhnout po některém ze salátů nebo vybírat z řady Be Balanced.

Zdraví z domova a úleva přírodě

Pokud si jídlo nejraději připravujete doma, je třeba pamatovat i v tomto případě na to, že by mělo být vyvážené a co nejčerstvější. Ideálním pomocníkem jsou pak krabičky, díky kterým si jídlo rozdělíte na to, které je třeba ohřát a část, kterou budeme konzumovat čerstvou. V prodejně Tescoma najdete dózy všech možných tvarů a velikostí. Zároveň se vyhnete zbytečným plastům a ulevíte tak přírodě.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content