Search
Generic filters

Na co si dát pozor při výběru správné obuvi?

4 minuty

Správná obuv by měla poskytovat pohodlí a komfort během celého dne. Prozradíme vám, na co se zaměřit při výběru sportovní i elegantní obuvi.

Elegance bez nepříjemnosti

Elegantní obuv by měla zdůrazňovat váš jedinečný styl. Při výběru elegantní obuvi se zaměřte na kvalitní materiály, jako je pravá kůže nebo měkký semiš. Ani obuv na podpatku nemusí být nepříjemnou záležitostí. Doporučujeme speciální vložky do bot, díky kterým bude každý krok mnohem příjemnější. Skvělý výběr mají v prodejně Deichmann.

Vybírejte podle druhu sportu

Obuv vybírejte speciálně navrženou pro danou aktivitu. Sportovní obuv by měla poskytovat dostatečnou podporu, odpružení a stabilitu. Běžeckou obuv zvolte o půl až jedno číslo větší, než je velikost vašich běžných bot. S výběrem vám rádi poradí v prodejně D-Sport.

Vtipné ponožky

Vtipné ponožky mohou být skvělým způsobem, jak dodat špetku humoru a zábavy do jinak běžného oblečení. Mohou být zrcadlem vaší osobnosti a náladovým prvkem celkového outfitu. Skvělý výběr vtipných ponožek mají v prodejně Albi.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content